Selasa, 17 Ogos 2010

1) Motivasikan Diri Sendiri

Assalammualaikum wbt

Dini hari yang panas dan hangat sambil melayan instrumental piano (x boleh pasang sebarang lagu - kurang pahala) pelbagai melodi; indah, sedih, cemas, gembira, sakit hati, lemas, dll. Hari manusia menahan lapar dan minum, menahan mulut daripada mengumpat. Persoalannya, puasakah daku?

Ye...daku sedang menaip dan mengarang setelah sekian lama membekukan tanganku dan otakku. Minda masih lagi bercelaru, tak mampuku garu, nanti makin haru biru (nasib baik suka warna biru) ~~mula melalut dah~~ ok2, daku cuma ingin menghebohkan bahawa daku akan mula bergiat aktif dalam penulisan. Hal ini kerana kelak daku akan ambil EAP (EAW pula) maka perlulah daku menajamkan otak kreatif lebih daripada otak logik (patutla migrain, sebelah otak tido lama sgt). Sejarah hidupku, tak pernah cemerlang dalam penulisan, cuma sekadar kredit saja, dari kecilku smpai besarku, kenapa tak boleh jadi 'terer' macam mak daku?? Mengarang nombor 1, sejarah nombor 1, bahasa nombor 1!!! argghhh!!! astaghfirullah~ sabar2~~

o(ToT)o woo~~

A, LUPA! Daku dah drop EAP sebab tak yakin dapat skor A. Musti!! Musti skor A! Taknak cincai2 dah semester ni. Sesiapa sudi menghulurkan bantuan untuk memperbaiki Englishku, sila tampil ke depan daku, jgn malu dan segan ok. I'll appreciate it v.m.

Sampai di sini saja lalutan daku. Bertemu lagi di lalutan hadapan.. Sekian, terima kasih.

\(^o^)/


Tiada ulasan: